Κατασκευή-Υποστήριξη
Κουτσόπουλος Κώστας

Εκδηλώσεις
Κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο όμως την τιμούν.Στις 8 Μαρτίου γιορτάζει η γυναίκα, η κόρη, η σύζυγος, η μάνα. Η γυναίκα της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου. Η γυναίκα της καριέρας και η άνεργη. Ο ρόλος της γυναίκας είναι σύνθετος και πολυδιάστατος στη σημερινή κοινωνία.
Δίνει καθημερινά πολλαπλούς μικρούς και μεγάλους αγώνες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, στον εργασιακό χώρο, στην πολιτική. Καλείται να παίξει πολλούς ρόλους καθημερινά, την μητέρα, την κόρη, την σύζυγο, την επαγγελματία και αν και είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη η θέση της τα καταφέρνει πολύ καλά. Ανταποκρίνεται επάξια σε όλους τους ρόλους της, ξεχωρίζει και διακρίνεται. Το σημαντικό όμως είναι ότι έμαθε να διεκδικεί μόρφωση, θέσεις επαγγελματικής ευθύνης, ελεύθερο χρόνο, προσεγμένη εμφάνιση, διασκέδαση , το δικαίωμα συμμετοχής στην πολιτικήτ ο εκλέγειν και εκλέγεσθε, ισότητα, οικονομική ανεξαρτησία. Κατάφερε να κυνηγήσει τα όνειρα της και τις φιλοδοξίες της και έτσι να προσφέρει στην κοινωνία και στον εαυτό της.

Η σημερινή γυναίκα θυμίζει έναν καλά εκπαιδευμένο ακροβάτη,ο οποίος προσπαθεί να τηρεί όλες τις ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί. Και δεν ξεχνάμε η αγάπη, η ελπίδα, η πίστη, η ικανότητα, η πρωτοβουλία είναι γένους θηλυκού όπως άλλωστε και η Ελλάδα μας. Γι αυτό συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα για ένα μέλλον ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων.

Τιμώντας την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαυραχάδων διοργάνωσε χορό το Σάββατο 2 Μαρτίου στην ψησταριά του Πιπέρα στους Μαυραχάδες. Πολλές ήταν οι γυναίκες που παρευρέθηκαν και ξέφυγαν έστω και λίγο από την καθημερινότητα διασκεδάζοντας μέσα σε ένα ζεστό και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον .