Κατασκευή-Υποστήριξη
Κουτσόπουλος Κώστας

Εκδηλώσεις
Επιτυχημένο ήταν το φετινό αντάμωμα των απανταχού Μαυραχαδιωτών ( 750 περίπου άτομα) στον κατάλληλα διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο του δημοτικού σχολείου. Και πως θα μπορούσε να μην είναι με την προσέλευση πλήθους Μαυραχαδιωτών, ανθρώπων κάθε ηλικίας, ανθρώπων με κοινές ρίζες, με τις ίδιες παιδικές μνήμες, από τις ίδιες γειτονιές, ανθρώπων από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα που ξεπέρασαν το χρόνο και τις αποστάσεις για να επισκεφθούν τον τόπο τους και να ανταμώσουν όλοι μαζί μετά από χρόνια.

Θα προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε το Αντάμωμα ώστε μια φορά το χρόνο να δίνουμε ζωή στο χωριό μας έστω και για μια βραδιά, να ανατροφοδοτούνται οι μνήμες και να ξεσκονίζονται οι θύμησες γιατί δεν μένουν όλοι στον τόπο που γεννήθηκαν, δεν τους ‘’ χωράει’’, δεν τους δίνει δουλειά, δεν παρέχει ανέσεις και έτσι φεύγουν από τη γενέτειρά τους, όπου πρωτοείδαν το φως του ήλιου και ένιωσαν τη ζωή. Γι αυτό λοιπόν θα ζητήσουμε να δείχνετε την αγάπη σας για το χωριό μας, με τον ίδιο ζήλο και ας είστε μακριά και πάντα θα σας περιμένουμε εδώ στο χωριό μας γιατί οι Μαυραχάδες είναι ο δικός μας τόπος, η δική μας αφετηρία και ο δικός μας προορισμός.

Όλοι όσοι δεν καταφέρατε να έρθετε, μπορείτε να μας δείτε σε φωτογραφίες που βγάλαμε, για να σας δείξουμε και να σας πείσουμε την επόμενη φορά να είστε κοντά μας. Να είστε όλοι καλά μέχρι την επόμενη συνάντηση μας. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν το έργο του συλλόγου και ιδιαίτερα για την εκδήλωση του ανταμώματος. Επίσης ευχαριστούμε το Μορφωτικό Σύλλογο Αμπέλου για την ψησταριά και το χορευτικό τμήμα της Φίλιας.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 16:26)