Κατασκευή-Υποστήριξη
Κουτσόπουλος Κώστας

Κοινωνικά

Το Σάββατο 2 Ιουνίου παντρεύτηκε ο Κοντοβάς Θωμάς του Ιωάννη την αγαπημένη της καρδιάς του Ειρήνη Ντούρλια. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία καλούς απογόνους και τα χρόνια που θα περάσουν να κρατάνε την αγάπη τους σαν ανθισμένο λουλούδι.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου αρραβωνιάστηκε η Γκοντοβά Αφροδίτη του Μιλτιάδη τον αγαπημένο της. Τις πιο ολόθερμες ευχές μας για ένα λαμπρό ξεκίνημα. Καλά Στέφανα.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου η Παναγιώτα Τσέλιου του Θωμά παντρεύτηκε με τον Κων/νο Παλούμπη. Την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους που του χαρίστηκε το όνομα Δημήτρης-Ανδρέας. Προ λίγων ημερών αρραβωνιάστηκε και η δεύτερη κόρη της οικογένειας Φωτεινή Τσέλιου με τον αγαπημένο της. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία, στο μικρό Δημήτρη- Ανδρέα να είναι γερός και τυχερός και στα παιδιά που αρραβωνιάστηκαν καλά στέφανα.

Το Σάββατο 14 Ιουλίου παντρεύτηκε ο Αλέξανδρος Τσιαλκούτης του Παναγιώτη την αγαπημένη του Διδάγγελου Βασιλική. Ευχόμαστε να ζήσουν μια ζωή παραμυθένια και καλούς απογόνους.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου ο Κων/νος Κουτσόπουλος του Θωμά αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της καρδιάς του. Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για την μελλοντική σας ευτυχία.

Ο Χρήστος Διαμαντής του Δημητρίου και η σύζυγος του Μαρία απέκτησαν ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει η μικρή και να είναι πάντα γερή καλότυχη και ευτυχισμένη.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου η Κων/να Πιπέρα του Αποστόλου παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Τσιγαρίδα . Ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα και καλούς απογόνους.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Χρήστος Γκοντοβάς του Μιλτιάδη και η σύζυγός του Παναγιώτα βάφτισαν την κόρη τους που της χαρίστηκε το όνομα Κλεοπάτρα. Να σας ζήσει και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου ο Κων/νος Τσιανάκας του Γεωργίου και η Ευαγγελία Γιαννακοπούλου απέκτησαν ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι. Να σας ζήσει το μικρό και Καλά Στέφανα.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου ο Τασιάκος Ιωάννης του Μιλτιάδη και η Ζωντανού Στυλιανή ενώθηκαν ενώπιον θεού και ανθρώπων με τα δεσμά του γάμου. Ευχόμαστε στο καινούργιο ξεκίνημα της κοινής ζωής τους κάθε μέρα που περνά να είναι σαν τη μέρα του γάμου τους. Παρών στο γάμο των γονιών του ήταν και ο μικρός Μιλτιάδης.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου η Δήμητρα Τσουπαρέλου του Βασιλείου και ο σύζυγος της βάφτισαν τον γιο τους που του χαρίστηκε το όνομα Μιχαήλ. Ευχόμαστε στο νεοφώτιστο να είναι γερό καλότυχο και ευτυχισμένο.