Κατασκευή-Υποστήριξη
Κουτσόπουλος Κώστας

Κοινωνικά

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου αρραβωνιάστηκε ο  Τσιάμαλος Χρυσοβαλάντης του Γεωργίου την αγαπημένη της καρδιάς του Χαρά.
Να ζήσετε και Καλά Στέφανα.

 
Κοινωνικά

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου ο Πιπέρας Ευάγγελος του Αποστόλου και η σύζυγος του απέκτησαν ένα υγιέστατο μωράκι. Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερό.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η Κουκουλέτσου Βιβή του Δημητρίου και ο σύζυγός της Θεόδωρος Καρπενησιώτης απέκτησαν το τρίτο τους παιδάκι που είναι ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε στο νεογέννητο να είναι πάντα γερό και καλότυχο και στους γονείς να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 14:04)

 
Κοινωνικά

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου απεβίωσε ξαφνικά η 75χρονη Βαϊα Κων. Κακαρδάκου. Ευχόμαστε συλλυπητήρια και ο θεός να την αναπαύσει.

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 14:03)

 
Κοινωνικά

Ο Μαλισιόβας Νικόλαος του Γεωργίου και η σύζυγος του Σίσσυ απέκτησαν ένα χαριτωμένο και υγιέστατο αγοράκι. Να σας ζήσει και να είναι πάντα γερό και καλότυχο.

 
Κοινωνικά

Ο Γκοντοβάς Δημήτρης του Βασιλείου και η σύζυγός του Ειρήνη βάφτισαν το δεύτερο κοριτσάκι τους που του χαρίστηκε το όνομα Βασιλεί . Ευχόμαστε στη νεοφώτιστη Βασιλεία να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη.

Ο Μάλκας Ευάγγελος του Κων/νου και η σύζυγός του Ρίτσα βάφτισαν τον πρωτότοκο γιο τους που του δόθηκε το όνομα Κων/νος. Να σας ζήσει ο μικρός Κων/νος και πάντα χαρές να σας δίνει.

Η Κατερίνα Παλιούρα του Θωμά ο σύζυγός της βάφτισαν το δεύτερο παιδάκι τους που του δόθηκε το όνομα Ιωάννης. Να σας ζήσει και να το δείτε όπως επιθυμείτε.

Η Ρουσοπούλου Ευαγγελία του Κων/νου και ο σύζυγος της Ελευθέριος βάφτισαν τοκοριτσάκι τους που του χαρίστηκε το όνομα Σουμέλα- Ηλιάννα. Να σας ζήσει και να τη δείτε όπως επιθυμείτε.


Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 15:00)

 
Κοινωνικά

Το Σάββατο 2 Ιουνίου παντρεύτηκε ο Κοντοβάς Θωμάς του Ιωάννη την αγαπημένη της καρδιάς του Ειρήνη Ντούρλια. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία καλούς απογόνους και τα χρόνια που θα περάσουν να κρατάνε την αγάπη τους σαν ανθισμένο λουλούδι.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου αρραβωνιάστηκε η Γκοντοβά Αφροδίτη του Μιλτιάδη τον αγαπημένο της. Τις πιο ολόθερμες ευχές μας για ένα λαμπρό ξεκίνημα. Καλά Στέφανα.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου η Παναγιώτα Τσέλιου του Θωμά παντρεύτηκε με τον Κων/νο Παλούμπη. Την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους που του χαρίστηκε το όνομα Δημήτρης-Ανδρέας. Προ λίγων ημερών αρραβωνιάστηκε και η δεύτερη κόρη της οικογένειας Φωτεινή Τσέλιου με τον αγαπημένο της. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία, στο μικρό Δημήτρη- Ανδρέα να είναι γερός και τυχερός και στα παιδιά που αρραβωνιάστηκαν καλά στέφανα.

Το Σάββατο 14 Ιουλίου παντρεύτηκε ο Αλέξανδρος Τσιαλκούτης του Παναγιώτη την αγαπημένη του Διδάγγελου Βασιλική. Ευχόμαστε να ζήσουν μια ζωή παραμυθένια και καλούς απογόνους.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου ο Κων/νος Κουτσόπουλος του Θωμά αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της καρδιάς του. Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για την μελλοντική σας ευτυχία.

Ο Χρήστος Διαμαντής του Δημητρίου και η σύζυγος του Μαρία απέκτησαν ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι. Να σας ζήσει η μικρή και να είναι πάντα γερή καλότυχη και ευτυχισμένη.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου η Κων/να Πιπέρα του Αποστόλου παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Τσιγαρίδα . Ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα και καλούς απογόνους.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Χρήστος Γκοντοβάς του Μιλτιάδη και η σύζυγός του Παναγιώτα βάφτισαν την κόρη τους που της χαρίστηκε το όνομα Κλεοπάτρα. Να σας ζήσει και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου ο Κων/νος Τσιανάκας του Γεωργίου και η Ευαγγελία Γιαννακοπούλου απέκτησαν ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι. Να σας ζήσει το μικρό και Καλά Στέφανα.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου ο Τασιάκος Ιωάννης του Μιλτιάδη και η Ζωντανού Στυλιανή ενώθηκαν ενώπιον θεού και ανθρώπων με τα δεσμά του γάμου. Ευχόμαστε στο καινούργιο ξεκίνημα της κοινής ζωής τους κάθε μέρα που περνά να είναι σαν τη μέρα του γάμου τους. Παρών στο γάμο των γονιών του ήταν και ο μικρός Μιλτιάδης.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου η Δήμητρα Τσουπαρέλου του Βασιλείου και ο σύζυγος της βάφτισαν τον γιο τους που του χαρίστηκε το όνομα Μιχαήλ. Ευχόμαστε στο νεοφώτιστο να είναι γερό καλότυχο και ευτυχισμένο.

 
Κοινωνικά

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου ο Λευκαδίτης Γεράσιμος - σύζυγος Τσιανάκας Σπυριδούλας ετών 60 πνίγηκε στη θάλασσα. Αγαπούσε και λάτρευε χρόνια τη θάλασσα μιας και η δουλειά του ήταν ναυτικός. Τον κράτησε η θάλασσα για πάντα κοντά της. Συλλυπητήρια και να ζήσετε να τον θυμόσαστε.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών η μεγαλύτερη και πολυαγαπημένη γιαγιά του χωριού. Πρόκειται για τη Χρυσή Σωτ. Διαμαντή. Η γιαγιά Χρυσή ήταν τρισευτυχισμένη αφού απέκτησε παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα αλλά και τρισέγγονα. Ο θεός να την αναπαύσει και ας πάρουμε όλοι τα χρόνια της.

Την Τρίτη 28 Αυγούστου απεβίωσε η Ασπασία Σωτ Παπαδόπουλου ετών 90. Συλλυπητήρια και ο θεός να την αναπαύσει.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 15:02)

 
Κοινωνικά
Το δεύτερο παιδάκι τους βάφτισαν ο Βαγγέλης Θεόδωρου Κουτσόπουλος με τη σύζυγό του Τζούλη στο Ι.Ν Αγίου Νικολάου του χωριού μας και του έδωσαν το όνομα Ελευθέριος. Νας σας ζήσει το όνομα και να είναι πάντα γερό και καλότυχο.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 15:10)

 
Κοινωνικά
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου απεβίωσε η 77χρονη Φούλα Διαμαντή ( σύζυγος Ευαγγέλου).
Ευχόμαστε συλληπητήρια στην οικογένεια της και ο θεός να την αναπαύσει.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 10:23)

 
Κοινωνικά
Δύο πανέμορφα δίδυμα μωράκια έφερε ο πελαργός στον Πιπέρα Γιώργο και στην συζυγό του Αφροδίτη. Ευχόμαστε τα μωρά να είναι γερά και καλότυχα και να σας δίνουν χαρά  σε όλη τους τη ζωή.
 
Περισσότερα Άρθρα...