Κατασκευή-Υποστήριξη
Κουτσόπουλος Κώστας

Τα νέα του Συλλόγου
Στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς προσέφερε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαυραχάδων σε όσες γυναίκες παρευρέθηκαν στην ψησταριά Πιπέρα το Σάββατο 7 Μαρτίου στους Μαυραχάδες τιμώντας την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 15:51)

Περισσότερα...

 
Τα νέα του Συλλόγου
Εκδρομή στην Καστοριά, στην αρχόντισσα της δυτικής Μακεδονίας με την πανέμορφη λίμνη της, πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαυραχάδων την Κυριακή 15 Μαρτίου. Πολύ όμορφες στιγμές και με σύμμαχο τον καλό καιρόπέρασαν όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή.
Πρώτη στάση για τους εκδρομείς έγινεστο χωριό Δισπηλιό, λίγο έξω από την Καστοριά όπου εκεί υπάρχει η αναπαράστασητου προϊστορικού λιμναίου οικισμού που χρονολογείται γύρω στο 5500 πχ. Επόμενηστάση ήταν στο λαογραφικό μουσείο, στο αρχοντικό του Νεράντζη Αϊβάζη του 17ουαιώνα, που αναπαριστά το παραδοσιακό Καστοριανό σπίτι σε χώρους αλλά και σεαντικείμενα οικιακής χρήσης. Επόμενος προορισμός το μοναστήρι της Παναγίαςτης Μαυριώτισσας και τελικός προορισμός το σπήλαιο του δράκου όπου μάθαμεστην ξενάγηση την ιστορία της μεγάλης σπηλιάς και θαυμάσαμε τους σταλακτίτεςκαι σταλαγμίτες, τις λίμνες και τις σήραγγες στο εσωτερικό του σπηλαίου. Έπειταελεύθερος χρόνος όπου απολαύσαμε το φαγητό και τον καφέ δίπλα στη λίμνηκαι αφού κάναμε την βόλτα μας γύρω από τη λίμνη και τα ψώνια μας πήραμε τοδρόμο της επιστροφής. Λένε πως η φαντασία υπερβάλλει την πραγματικότητα ενώστην Καστοριά η πραγματικότητα υπερβάλλει την φαντασία. Δε μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο ωραία είναι η Καστοριά αν δεν την δει από κοντά.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 16:10)

 
Γενικά νέα
Συγκεντρώνονται χρήματα για τον στολισμό του επιταφίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στου επιτρόπους της εκκλησίας ή στη Διαμαντή Βαλεντίνα - Καρανάσιου Χριστίνα.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο & το ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Μαυραχάδων
 
Τα νέα του Συλλόγου

Όπως κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα έτσι και την Κυριακή 1 Μαρτίου έγινε ο καθιερωμένος καφές του Μορφωτικού Συλλόγου Μαυραχάδων. Ο Μορφωτικός Σύλλογος πρόσφερε καφέ και κουλουράκια στους παρευρισκόμενους και τους μίλησε για το έθιμο της κυρά σαρακοστής.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 14:56)

Περισσότερα...

 
Γενικά νέα
Παρακαλούνται οι αιμοδότες και όσοι μπορούν να δώσουν αίμα, να προσέλθουν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 6μμ στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου για συζήτηση με θέμα:
"Δημιουργία τράπεζας αίματος του χωριού"
 
Τα νέα του Συλλόγου
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαυραχάδων διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Καστοριά, στην αρχόντισσα της Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 15 Μαρτίου. Η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 20ευρώ/άτομο.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Διαμαντή Βαλεντίνα - Καρανάσιου Χριστίνα το αργότερο μέχρι 1 Μαρτίου.
 
Γενικά νέα
Το Αντάμωμα Απανταχού Μαυραχαδιωτών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 στο χώρο του δημοτικού σχολείου με την ορχήστρα του Γιάννη Γκόβαρη.
 
Τα νέα του Συλλόγου
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαυραχάδων διοργανώνει το Σάββατο 7 Μαρτίου χορό γυναικών για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στην ψησταριά του Πιπέρα στις 7μμ. Να είστε όλες εκεί για μια αξέχαστη βραδιά.
 
Τα νέα του Συλλόγου
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαυραχάδων κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 4μμ στο χώρο του δημοτικού σχολείου.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
 
Τα νέα του Συλλόγου
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μαυραχάδων διοργανώνει απογευματινή προσκυνηματική εκδρομή την Τετάρτη 28-01-2015 στην Παναγία Βασίλισσα στην Κρανιά Καρδίτσας.

Τιμή εισητηρίου: 5ευρώ
Ώρα αναχώρησης: 3:15 μμ
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Διαμαντή Βαλεντίνα, Καρανάσιου Χριστίνα
 
Περισσότερα Άρθρα...